Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

Észak-Alföldi Innovációs Díj elnyerése 2019

 

SMART-műszerek megjelenése világújdonság, a műszergyártás IT alapokra helyezése a XXI. században a hosszútávú és fenntartható fejlődéshez nélkülözhetetlen. A cég a korábbi vezetékes, mátrixkijelzős készüléket jelentősen továbbfejlesztette, a számítható paraméterek számát 2-ről 12-re, azaz jelentősen megemelte.

Új mérés a SMAFT-OSP helyszíni Prostor vizsgálat. Minden mérés helyazonosítást tartalmaz, amit 8 tizedes pontossággal végez. A mérési jegyzőkönyv azonnal továbbítható és térinformatikai rendszerbe, azonnali on-line adatot szolgáltat. Az építőiparban általánosan alkalmazható egyszerű mérés segíti a süllyedések elkerülését autópályáknál, épületeknél. Az ISO 9001 szerinti önellenőrzés eddig nem volt lehetséges, nem volt mivel ellenőrizni a földmunkákat. A KKV-nak nagy segítség, hogy a műszerhez tartozó applikáció szaktanácsadással is segíti a mérést - rossz eredmény esetén.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok