Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

SAJTÓKÖZLMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés valósul meg az ALLEST Bt -nél Uniós támogatásból a Széchenyi 2020 program keretében, a GINOP-2.1.7-15-2016-00179 támogatási szerződéssel. Köszönjük Magyarország Kormányának és az Uniónak.

 

A Spin-off vállalkozás célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel új ITC műszertípus, ezzel új piaci szegmens kialakítása a hazai és nemzetközi piacon, a « SMART-BC –Okostelefonra fejlesztett dinamikus tömörség- és teherbírás mérés kutatása és prototípus kifejlesztése » című projekt megvalósításával.

 

A Spin-off vállalkozást 2015-ben 2 fő magánszemély alapította Debrecenben, felismerve az igények támasztotta lehetőséget. A vállalkozás GEO-ÖKO SMART-műszerek kifejlesztésére szakosodott és a hazai, uniús és USA szabadalomra hasznosítási joggal rendelkezik, mely a gyártás és forgalmazás piaci elsőbbségét biztosítják. A megvalósítás helyszíne Debrecen, FŐNIX Inkubátorház Hrsz 7190/1.  

 

A projekt keretében egy környezetszennyező izotópos tömörségmérő műszer kiváltásával a SMART-BC dinamikus teherbírás- és tömörség mérő okostelefonos prototípus fejlesztése, előállítítása és tesztelése  a feladat. A SMART-műszeripar megjelenése világszerte új, a műszergyártás ITC alapokra helyezése a XXI században a hosszú távú és fenntartható fejlődéshez nélkülözhetetlen.

 

A fejlesztés megvalósításához a ALLTEST Bt. 43.676.900 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült 62,54%-os arányú támogatási intenzitással.

A projekt befejezési dátuma: 2019.05.31.

További információ kérhető: ALLTEST Bt.

Cím: 4023 Debrecen, Mikszáth Kálmán u. 29.

http://www.alltest-smart.com

2017.12.30.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok