Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

2019 Május

A SMART-BC szoftver a Bitotron BLE bluetooth első tesztelése megtörtént, kedvezők a benyomások. Grandsoft szerződés módosítást előkészítettük május 15-re kell befejezni. Új panel kialakítása után, új forráskód lesz. Bitotron Kft kivitelezésében 5db készült el. Gammalabor Kft együttműködési szerződés megkötve, tulajdonrészt megvásárolva április 16-i hatállyal. Lajoie május közepén a honlapot és webáruházat befejezte. Az zárással kapcsolatos dokumentációk elkészítése megkezdődött, a ProRegió útmutatásai alapján.

Feladatok befejezésre kerültek, a szerződések rendben, scannelve. Az Alltest Kft feladatait teljesítette, dokumentálta és scanneli. Grandsoft szerződés, számla 19-05-15-i teljesítéssel lezárult. A SMART-BC szoftver a Bitotron BLE bluetooth tesztelése befejeződött május 13-ra. Az új panel és forráskód átvétele megtörtént 5db-szerződés szerint.

A vevői tezsteket sikeresen lezártuk, JKV alakja és tartalma (d)-file-ben, ami direkt köldésre kerül, a vavő által kijelölt Drive-ba. Ezt a mérő nem befolyásolhatja, azaz eredetinek tekinthetők. A módszer alkalmas a MK, és a NIF rendszerében is – várhatóan nagy sikere lesz.

  • Ottawai ICET-19 konferencián részt vettünk május 26—31 között, a cikk megjelent.
  • MASKIN-Expo-n részt vettünk Stockholmban május 22-26 között, jól sikerült,
  • Kézdi Konferencián május 27-én új tudományos eredményt mutattunk be, a Reziliens modulust - angol nyelvű cikkel vettünk részt, valamint kiállítottunk.

Egyeztetés alatt az iparjog-védelem lehetősége, köre és tartalma. Patinorg a projektre kiírt munkáját befejezte. A projekt befejeződött, a továbbiakban az elszámolásra kell figyelni a ZPEJ készítése megkezdődött ProRegió útmutatása alapján az anyagok összeállítását megkezdtük. Cél a július 30-i befejezés és beadás Támogató szervezetnek.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok