Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

2019 Április

ProRégió az 1sz. hiánypótlást beadta, melyre kiegészítést kért támogató szervezet.

Grandsoft szerződés módosítva 04-15-re a helyazonosítás (GPS koordináták) véglegesítés 8 tizedesre és támogatói késés miatt. Szakértői javaslat alapján Bluetooth (BLE) teszteléséhez BITOTRON szerződés folyamatban, befejezés 05-13-ra várható.

Független értékelés, laikus tapasztalatok és javaslatok is kellenek. Három vállalkozót találtunk Szolnok Aszfalt Kft és ZSMK-Víz Kft és VCsM Kft Szolnok, akik 60 napra vállalják a vásárlói tesztelést, együttműködést. TLI is jelezte szándékát – mint laboratórium. kiállításokra és konferenciára egy utolsó menetet tervezünk, Stockholm május 22-26 és Ottawa május 26-27. Kötelezően előírt nyilvánosság biztosítása – közzététel szövege kész, átadva. A a kidolgozott projekt ütemterve szerint halad a projektmunka, módosításra nem került sor. A projekt befejezése (2019-05-31) tartható. A projekt munkavégzés folyamatos. KonferenciaIroda teljesítése megtörtént. Kezelendő probléma a finanszírozáson kívül nincs.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok