Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

2019 Február

MMK előadás sikeres február 5-én volt a kisbetonelemes témán belül az új SMART-BC ismertetésével. Szolnokon Tartottunk előadást és bemutató Szolnok-aszfalt Kft előadó termében február 18-án, nagy sikerrel. Új munkatárs Sné Pollacsek Anna, feladata a ISO 9001 előkészítése és a gyártók bevonása, Eljárási utasítások. Ehhez a szükséges SMART-BC, SMART-LFWD és SMART-OSP követelményeinek áttekintése és elfogadása. Új panel tervezése folyik, a jelenlegi fogyasztása magas, nem tetszik.  Támogató szervezettől csak most kaptuk meg a novemberben beadott 1sz. elszámolás hiánypótlását. Ez azt jelenti, hogy a 03-28-i határidőre sikerül is mindent pótolni, 04-28 előtt folyósítás nem várható. Mivel a projekt befejezési határideje 2019 május 31, dönteni kell: vagy leáll a projekt és a támogatási szerződés módosítását kell kérjük, vagy kölcsönt kell felvenni.

Sné P. Anna által felvetett problémák megoldhatók, vevői tesztet hiányolja. Visszavezethetőség és a gyártási sorban a felelősök kijelölése szükséges. Az előregyártás miatt minden legyártott darabot kísérőlappal kell ellátni – közreműködők felelősségvállalása miatt. CEO kéri kidolgozni a prototípusra értelmezetten.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok