Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

Észak-Alföldi Innovációs Díj elnyerése 2019

 

SMART-műszerek megjelenése világújdonság, a műszergyártás IT alapokra helyezése a XXI. században a hosszútávú és fenntartható fejlődéshez nélkülözhetetlen. A cég a korábbi vezetékes, mátrixkijelzős készüléket jelentősen továbbfejlesztette, a számítható paraméterek számát 2-ről 12-re, azaz jelentősen megemelte.

Read more

SAJTÓKÖZLMÉNY

SAJTÓKÖZLMÉNY

 

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés valósulhatott meg az ALLEST Kft -nél Uniós támogatásból a Széchenyi 2020 program keretében, a GINOP-2.1.7-15-2016-00179 támogatási szerződéssel. Köszönjük Magyarország Kormányának és az Uniónak.

Read more

Folyamatos készletbővítés!

Raktárkészleteinket folyamatosan bővítjük!

2021-től folyamatosan raktárról történik a SMART BC-k kiszolgálása a nagy számú érdeklődés és rendelések következtében.

SAJTÓKÖZLMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés valósul meg az ALLEST Bt -nél Uniós támogatásból a Széchenyi 2020 program keretében, a GINOP-2.1.7-15-2016-00179 támogatási szerződéssel. Köszönjük Magyarország Kormányának és az Uniónak.

Read more

2019 Május

A SMART-BC szoftver a Bitotron BLE bluetooth első tesztelése megtörtént, kedvezők a benyomások. Grandsoft szerződés módosítást előkészítettük május 15-re kell befejezni. Új panel kialakítása után, új forráskód lesz. Bitotron Kft kivitelezésében 5db készült el. Gammalabor Kft együttműködési szerződés megkötve, tulajdonrészt megvásárolva április 16-i hatállyal. Lajoie május közepén a honlapot és webáruházat befejezte. Az zárással kapcsolatos dokumentációk elkészítése megkezdődött, a ProRegió útmutatásai alapján.

Feladatok befejezésre kerültek, a szerződések rendben, scannelve. Az Alltest Kft feladatait teljesítette, dokumentálta és scanneli. Grandsoft szerződés, számla 19-05-15-i teljesítéssel lezárult. A SMART-BC szoftver a Bitotron BLE bluetooth tesztelése befejeződött május 13-ra. Az új panel és forráskód átvétele megtörtént 5db-szerződés szerint.

A vevői tezsteket sikeresen lezártuk, JKV alakja és tartalma (d)-file-ben, ami direkt köldésre kerül, a vavő által kijelölt Drive-ba. Ezt a mérő nem befolyásolhatja, azaz eredetinek tekinthetők. A módszer alkalmas a MK, és a NIF rendszerében is – várhatóan nagy sikere lesz.

  • Ottawai ICET-19 konferencián részt vettünk május 26—31 között, a cikk megjelent.
  • MASKIN-Expo-n részt vettünk Stockholmban május 22-26 között, jól sikerült,
  • Kézdi Konferencián május 27-én új tudományos eredményt mutattunk be, a Reziliens modulust - angol nyelvű cikkel vettünk részt, valamint kiállítottunk.

Egyeztetés alatt az iparjog-védelem lehetősége, köre és tartalma. Patinorg a projektre kiírt munkáját befejezte. A projekt befejeződött, a továbbiakban az elszámolásra kell figyelni a ZPEJ készítése megkezdődött ProRegió útmutatása alapján az anyagok összeállítását megkezdtük. Cél a július 30-i befejezés és beadás Támogató szervezetnek.

2019 Április

ProRégió az 1sz. hiánypótlást beadta, melyre kiegészítést kért támogató szervezet.

Grandsoft szerződés módosítva 04-15-re a helyazonosítás (GPS koordináták) véglegesítés 8 tizedesre és támogatói késés miatt. Szakértői javaslat alapján Bluetooth (BLE) teszteléséhez BITOTRON szerződés folyamatban, befejezés 05-13-ra várható.

Független értékelés, laikus tapasztalatok és javaslatok is kellenek. Három vállalkozót találtunk Szolnok Aszfalt Kft és ZSMK-Víz Kft és VCsM Kft Szolnok, akik 60 napra vállalják a vásárlói tesztelést, együttműködést. TLI is jelezte szándékát – mint laboratórium. kiállításokra és konferenciára egy utolsó menetet tervezünk, Stockholm május 22-26 és Ottawa május 26-27. Kötelezően előírt nyilvánosság biztosítása – közzététel szövege kész, átadva. A a kidolgozott projekt ütemterve szerint halad a projektmunka, módosításra nem került sor. A projekt befejezése (2019-05-31) tartható. A projekt munkavégzés folyamatos. KonferenciaIroda teljesítése megtörtént. Kezelendő probléma a finanszírozáson kívül nincs.

2019 Március

Prototípus terve módosítandó a torony magasságának 10mm-es emelésével. újabb bluetooth lehetőség EH90 – megvizsgáljunk. Tervezett MMK előadás Tatabánya március 13, március 8 Kőkavics Konferencia. Március 21 Közlekedési Konferencia Győr, szerződések aláírva. Projekt 1. elszámolás hiánypótlása folyamatban. A jellemző kéréseket javításokat a teljes projekten át kell vezetni, mert zárása május 31-e, dokumentálását ellenőrizni kell.

 

2019 Február

MMK előadás sikeres február 5-én volt a kisbetonelemes témán belül az új SMART-BC ismertetésével. Szolnokon Tartottunk előadást és bemutató Szolnok-aszfalt Kft előadó termében február 18-án, nagy sikerrel. Új munkatárs Sné Pollacsek Anna, feladata a ISO 9001 előkészítése és a gyártók bevonása, Eljárási utasítások. Ehhez a szükséges SMART-BC, SMART-LFWD és SMART-OSP követelményeinek áttekintése és elfogadása. Új panel tervezése folyik, a jelenlegi fogyasztása magas, nem tetszik.  Támogató szervezettől csak most kaptuk meg a novemberben beadott 1sz. elszámolás hiánypótlását. Ez azt jelenti, hogy a 03-28-i határidőre sikerül is mindent pótolni, 04-28 előtt folyósítás nem várható. Mivel a projekt befejezési határideje 2019 május 31, dönteni kell: vagy leáll a projekt és a támogatási szerződés módosítását kell kérjük, vagy kölcsönt kell felvenni.

Sné P. Anna által felvetett problémák megoldhatók, vevői tesztet hiányolja. Visszavezethetőség és a gyártási sorban a felelősök kijelölése szükséges. Az előregyártás miatt minden legyártott darabot kísérőlappal kell ellátni – közreműködők felelősségvállalása miatt. CEO kéri kidolgozni a prototípusra értelmezetten.

2019 Január

Webáruház kialakítása, beüzemelése megtörtént, kis pótlások kellenek. Grandsoft szerződés módosítva 04-15-re a helyazonosítás (GPS koordináták) véglegesítés 8 tizedesre és támogatói késés miatt. DEMO és véglegesítés kész. videók készen. újabb ötöt tervezünk, nagyon informatív. A projekt cash-flow vezetése folyamatos, a projekt pontokra való költséggyűjtés megoldott. A projekt alvállalkozói határidők, a tevékenységek kapcsolódása és a projekt finanszírozása biztosított. Felülvizsgálata folyamatos. A projekt elszámolás Prorégió beadta, információt kell kérni, mikorra várható kifizetés. Addig a projektet kölcsönből és a bevételekből kell finanszírozni. Nem szeretnénk leállni – a finanszírozást meg kell oldani.

2018 December

Publikációs lehetőségek feltárása, előadás, cikk megjelentetési lehetőségek feltárása folyamatos. A számlázás ütemezése minden alvállalkozóval a szerződése szerinti ütemezésben készüljön, mely a projekt cash-flow alapján került beállításra. A prototípus „kínzása” befejeződött. A szoftver véglegesíthető, a tapasztalatokat át kell vezetni. Kalibrációs eljárás kidolgozásával, az eljárással és a kalibráló laborral el kell kezdeni foglalkozni, kidolgozására alkalmas személy Lacz Balázs, Gammalabor. Egyeztetés megkezdve. ALLTEST előkészíteti azokat az Eljárási utasításokat, mely a projekt befejezése után a minőségbiztosítás kiépítéséhez szükségesek..

2018 November

ÚTLABOR Kft betanítva, tesztmérések folynak, Próbamérések végzése a prototípus SMART-BC műszerrel OSP feltéttel, a helyszíni Proctor vizsgálatok adatainak mérésével és feldolgozásával (3 anyagon 12-12 mérés), két valós és három virtuális pont, valamint összetett Proctor-görbe elméletének alkalmazásával kész. Kiállítások Helsinki, Barcelona sikeresen lezárva, Dubai után 2019-ben München következik, Interpress Travel szervezésében ezek ütemezése folyamatos. II. Közlekedési konferencia 2018 november 13.-15 Eger konferencia 15.-én délután előadott Subert István: „Új okotelefonos műszerek – egy KKV innováció az építőiparnak” előadással - hatalmas sikerrel. Szerzőtársak: dr Szendefy János, Tárczy László, Király Ákos urak voltak.

2018 Október

Geotechnika2018 konferencia október 8-9-10-én tartott, 9.-én délután előadott dr Szendefy: „Hazai fejlesztésű helyszíni teherbírás és tömörségmérő eszköz” előadással, utána Subert: „Tömörségmérés, a mérési adatok rögzítése, értékelése okostelefonra kifejlesztett applikáció segítségével” – az Alltest Kft tartott bemutatót - hatalmas sikerrel.

Projekt management feladatok (P14) folyamatos, projekt piackutatási feladatok (P10) folyamatos, Kötelezően előírt nyilvánosság biztosítása, sajtóközlemény (P12), ProRégió munkája folyamatos. Iparjogvédelem folyamatos.

2018 Szeptember

Tata, Díszítőkő konferencia /kihelyezett értekezlet.  Kőburkolás konferencia Tata szeptember,cikk, előadás bemutató Tárczuy László – Subert István Hegedüs Sándor. Partner a Penta Kft . tesztelés folyamatos, felfedett hibák korrekciója folyamatosan. Elektronika nullszéria legyártása kész, beépítése megtörtént. Kiállítások Helsinki, Barcelona, Dobai és München, Interpress Travel ütemezése folyamatos. Kiállítási terület lefoglalása, szervezése, ügyintézése, public-relation kiépítés, utazás és szállás szervezése folyik. Prosi gyártás folyamatban, fotózás kész képek mellé kisfilmek, YouTube és oktatás, bemutató mérésre, feldolgozásra, forgatókönyvek nagy része készen. projekt munkavégzés folyamatos. Kezelendő probléma nincs.

 

2018 Augusztus

Prospektusok kész, tablók - roll kész. Levelet írtunk a KeVíz Kft-nak, hogy közös bemutatót/ konferenciát tartsunk a hazai innovációról és bemutassuk a SMARTBC-t,

Konferencia Tatabányán, cikk Pentával Subert – Tárczy L közösen, kiállításunk is volt.

Építőmérnök200 MTA konferencián részt vettünk Götz S és Subert I. szeptember 10-11-én az Akadémia dísztermében, sorozatgyártáshoz szükséges újragondolások, lehetséges gyártók, folyamatban (proDSP tárgyalás alatt)

2018 Július

Prototípus legyártása (tárcsa, ejtősúly), a Megrendelő által biztosított gépészeti tervrajz szerinti kialakításban fém-megunkáló műhelyben kész. Elektronika legyártása kész és beépítése kész. Fém felületvédelem kékhorgany és porszórás kész. Csapágyak IGUS bordás csapágy beépítésre került. Verifikációs mérések elvégzése a BC-Android prototípuson, hibaszűrés, kezelési és üzemeltetési tapasztalatok (50 mérés teherbírás, 50 mérés tömörségi fok)

2018 Június

Visszacsatolás, hibajavítás, korrekciók, véglegesítés kész (06-15), Prototípus átadása tesztelő labornak, mérés betanítás ütemezés szerint. BAy Zoltán - Magyar Innovációs Szövetség 2018-05-31-én tartotta közgyűlését, dr Palkovics László miniszter úr előadásával. Meghívásunkra részt vettünk a konferencián. ÚTLAB városi utak munkabizottságába felkérést kaptunk, melyet örömmel vállaltunk. MAUT Szeptemberben lesz a következő konferencia Tatabányán, sorozatgyártáshoz szükséges újragondolások, lehetséges gyártók, folyamatban. Helyazonosítás (GPS koordináták), mérési részeredmények és eredmények, információk és azonosító adatok a specifikációban megadott módon. Prototípus legyártása (tárcsa, ejtősúly), a Megrendelő által biztosított gépészeti tervrajz szerinti kialakításban fém-megunkáló műhelyben 2db kész 06-15. Próbamérések végzése a prototípus SMART-BC műszerrel (50 párhuzamos mérés tömörség egyszerűsített és teljes és teherbírás) és Verifikációs mérések elvégzése a BC-Android prototípuson, hibaszűrés.

Próbamérések végzése a prototípus SMART-BC műszerrel OSP feltéttel, a helyszíni Proctor vizsgálatok adatainak mérésével és feldolgozásával (3 anyagon 12-12 mérés), két valós és három virtuális pont, valamint összetett Proctor-görbe elméletének alkalmazásával

2018 Május

Sepsziszentgyörgy február 1-2, Velence 2018-03-01 és 02 Kő-Kavics Konferencia Kiállítás megtörtént. Győr VIII.Közlekedési konferencia, DEMO-bemutató mindkét napon 03/22-23. DEMO-bemutató mindkét napon, sorozatgyártáshoz szükséges újragondolások, lehetséges gyártók, folyamatban. BC-SMART tok prolongálva, IGUS bordás csapágy megrendelve. Honlap folyamatban, képekre vár. Under-construction – kész. Dell Inspiron beszerzés Win10 és Off365 beszerzés kész, beüzemelve. A hardver rész tervezés: a fémmunkák 3. része V.1.3 kész, és a nyák-elektronika javított változat gyártása V.1 kész. Prototípust felületkezelés hiánya ellenére fotózva lettek.

 

2018 Április

Prototípus tárcsa- Smartphone kommunkáció (bluetooth) ellenőrzés rendben, prototípus megrendelői próbateszt, különböző SMART-phone típusokkal. LWD dinamikus terhelési módszer alkalmazásának rövid előzményei, irodalmi kitekintés kész. Dinamikus tömörség- és teherbírás mérő szoftver kifejlesztése okostelefonra, Androidos bluetooth kapcsolattal, Tömörség- és teherbírás mérés (teljes és gyorsított), kistárcsás teherbírás mérés, On-site Proctor mérés, nagytárcsás teherbírás mérés – ok ellenőrizve, hibák, DEMO változat valamennyi mérésre. akkumulátor típusa B25C, 1200mAh, felületvédelem: kékhorgany, teflon-grafit csapágy tesztelés. Módosított Proctor vizsgálatok végzése akkreditált laboratóriumban 3 különböző anyagon (12-12db) 36 mérés kész. EN 13286-2, Próbamérések végzése a prototípus SMART-BC műszerrel OSP feltéttel, a helyszíni Proctor vizsgálatok adatainak mérésével és feldolgozásával (3 anyagon 12-12 mérés), két valós és három virtuális pont, valamint összetett Proctor-görbe elméletének alkalmazásával.

 

2018 Március

Program Specifikáció Excel-es mintákkal szabvány-függően kész, szoftver tesztelés, próbafuttatások, visszacsatolás és javítás folyamatban. Gépészeti tervek első változata a tárcsa és ejtősúly kialakításhoz kész, elektronika elkészült, tesztelések folynak. Projekttel kapcsolatos cikkek, tudományos publikációk (kész 1db, publikálva 1db). Sepsziszentgyörgy febr 1-2, Velence 2018-03-01 és 02 Kő-Kavics Konferencia Kiállítás megtörtént. Sikeres kiállítás volt Velencén, több kiállítás is tervbe van véve. BTM-192 Raysan bloeooth próba. Próbamérések végzése a prototípus SMART-BC műszerrel OSP feltéttel, a helyszíni Proctor vizsgálatok adatainak mérésével és feldolgozásával (3 anyagon 12-12 mérés), két valós és három virtuális pont, valamint összetett Proctor-görbe elméletének alkalmazásával.

2018 Február

 Eszközbeszerzés (laptop), honlap, webfejlesztés megkezdése, székhely módosítés bejegyezve, Feliratok, cégtáblák, logó tervezés, névjegyek, Prospektusok (szöveg), képek később. hardver rész tervezése: a fémmunkák (CAD) készül, és a nyák-elektronika tervezése-gyártása megkezdődött. A a kidolgozott projekt legutolsó ütemterve szerint halad a projektmunka, cash-flow szerinti ütemezésben. Előzmények összefoglalása, kutatási és vizsgálati eredmények, regresszió-analízisek és eredményei, Nyákterv, bekötési rajz elkészítése, átadása, Mérőszoftver menü rendszer angol és magyar és német nyelven

User Manual BC-Android, User Manual BC-IOS kidolgozása kész. Sikeres egyeztetés volt a Lajoie-vel domain, honlap, webáruház ügyben. Üzemlátogatás volt lézervágós műhelyben, ahol 1-1 mintát levágattunk. Egyeztettük a terveket kivitelezési, megvalósíthatósági szempontokkal

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok