Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

Projekt ismertető

GINOP-2.1.7-15-2016-00179
Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés: SMART-BC - Okostelefonra fejlesztett dinamikus tömörség- és teherbírás mérés kutatása és prototípus kifejlesztése”

ALLEST Kft -nél Uniós támogatásból a Széchenyi 2020 program keretében, prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés valósul meg az a GINOP-2.1.7-15-2016-00179 támogatási szerződéssel.

Köszönjük Magyarország Kormányának és az Uniónak.

A Spin-off vállalkozás célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel új ITC műszertípus, ezzel új piaci szegmens kialakítása a hazai és nemzetközi piacon, a « SMARTBC
» Okostelefonra fejlesztett dinamikus tömörség- és teherbírás mérés kutatása és prototípus kifejlesztése című projekt megvalósításával. A Spin-off vállalkozást 2015-ben magánszemélyek alapították Debrecenben, felismerve az igények támasztotta lehetőséget. A vállalkozás GEO-ÖKO SMART-műszerek kifejlesztésére szakosodott és a hazai, uniús és USA szabadalom - mely a gyártás és forgalmazás piaci elsőbbségét tartósan biztosítják.
A megvalósítás helyszíne Debrecen, FŐNIX Inkubátorház Hrsz 7190/1.

A projekt keretében egy egészséget veszélyeztető és környezetet szennyező izotópos mérési mód és mérőműszer kiváltásával biztostja a fenntartható fejlődést, a környezet védelmét, a hatékonyság javítását. A SMART-BC dinamikus teherbírás- és tömörség mérő okostelefonos prototípus fejlesztése, előállítítása és tesztelése a projekt feladata. A SMART-műszeripar megjelenése világszerte új, a műszergyártás ITC alapokra helyezése a XXI században a hosszú távú és fenntartható fejlődéshez nélkülözhetetlen. A fejlesztés megvalósításához a ALLTEST Kft. 43.676.900 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült 62,54%-os arányú támogatási intenzitással. A projekt befejezési dátuma: 2019.05.31.

További információ ALLTEST Kft. 4023 Debrecen Mikszáth Kálmán u. 29. Mail:

alltest.office@gmail.com http://www.alltest-smart.com

      

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
További információ Ok