Loading color scheme

huenfrdeitptruescyyi

Cégbemutató - ALLEST Műszerfejlesztő és Szolgáltató Kft.

Cégünk Magyarországon 2015-ben alapított spin-off mikrovállalkozás. Célunk minél több eszköz, építőipari mérőműszer kifejlesztése okostelefonra - applikáció alkalmazásával. A cég tőkéje 3 millió HUF (10.000EUR). A cég saját maga által kifejlesztett termékeit gyártja és forgalmazza az Uniós piacon.

A fejlesztés alatt álló prototípusok egyedülállóak az építőiparban. Célunk, hogy egy műszer több funkciót lásson el, több korábbi műszert helyettesítsen. Egyetlen okos telefon az applikáció letöltésével műszerré válik. Az így nyert információk nagy segítséget nyújtanak a Kivitelezőnek, Mérnöknek.

Számos más SMART-műszer és eszköz kialakítását tervezzük, mely a XXI századi ITC technológia dinamikus terjedésével megvalósítható. Székhelyünk 4032 Debrecen Mikszáth K u 29, Irodánk a FÖNIX inkubátorházban (Debrecen Csapó u 42) található. Elérhetőségünk: alltest.office@gmail.com, honlapunk: www.alltest-smart.com

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
További információ Ok